Защо Flavon

Ежедневно нашето тяло трябва да устои на атаката на над 10 000 реактивни окислители и свободни радикали. Тази атака идва от замърсената околна среда, стреса, лекарствата, лошата храна и неправилният начин на живот (алкохол, цигари и др.). Естествената защита срещу тях са биофлаваноидите съдържащи се в плодовете и зеленчуците, но след откъсването те са изложени на окислителни процеси, които унищожават тяхното полезно действие.

Студеното пресоване във вакуум избягва окислителните процеси и запазва веществата живи и свежи, биофлавоноидите запазват всичките си полезни свойства. Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита по този метод, който постига изключително висока усвояемост от 98%. В продуктите не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.

Сертификати Халал и Кошер

FLAVON са унгарски продукти базирани върху разработки на носителя на Нобелова Награда за физиология и медицина унгарски учен Алберт Сент-Дьорди (откривател на Витамин С) и неговия ученик проф. Д-р Золтан Динья. Технологията, както споменахме, позволява да се отделят биофлавоноидите, минералите, витамините и ензимите, без да бъдат разрушени или деактивирани. Притежават множество международни награди и сертификати, включително HALAL и KOSHER.

 

Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства, но те също така предпазват нашето тяло и въздействат благоприятно при широк спектър от заболявания:

-   Силно намаляват оксидативния стрес
-   Укрепват имунитета
-   Намаляват риска от инсулти, сърдечни заболявания и инфаркт
-   Възстановяват мозъчната дейност и паметта
-   Възпрепятстват растежа на туморните клетки
-   Подпомагат остротата на зрението и предпазват от заболявания на очите
-   Намаляват нивата на холестерола
-   Защитават от инфекции на уринарния тракт
-   Имат ползотворно действие при състояния като диабет, остеоартрит и атеросклероза
-   Имат силно антивирусно действие

Антиоксидантни стойности на продуктите на Флавон 

 

Ako желаете да научите повече за продуктите на Flavon или да станете дистрибутор, може да ни пишете и ние ще се свържем с Вас.

Връзка към официалния сайт на ФЛАВОН ТУК