Flavon Kids

Flavon Kids е разработен специално за детското и юношеско здраве. Съдържа основни вещества необходими за правилното развитие. Подпомага процеса на растене и обогатява хранителния режим, укрепва имунната система и зрението; засилва устойчивостта против простудни заболявания, вируси и грип; подпомага преодоляването на възпалителни процеси, хронични състояния, успокоява психиката и подпомага когнитивните функции.

Най-добре е децата до 7 години да приемат само Flavon Kids и Flavon Peak Future. Като всички продукти на Flavon има силни антиоксидантни свойства. Съдържа пълен комплекс от Витамини група B, Витамин С и Фолиева киселина, което превръща продукта в мощно средство за укрепване на организма. Витамините от група B на практика участват в работата на всички органи и системи. Витамин С укрепва имунната система, а Фолиевата киселина намалява отпадналостта и спомага за нормалното образуване на кръвните клетки.

Флавон Кидс е насочен и към здравето на бременните, кърмещите жени или жени, които се подготвят да забременеят. Има благотворно влияние при женски проблеми, особено в комбинация с Flavon Protect (хормонални проблеми, нередовен или болезнен цикъл, смущения в репродуктивните способности, кисти на яйчниците и други).

Една лъжичка на ден е достатъчна: антиоксидантната стойност на дневната доза е 14,754 T-ORAC. Продукта е много подходящ и за всички останали възрастови групи.

Важно е да се знае, че в основата на почти всяко здравословно отклонение (особено при настинка, вируси, грип) лежи активирането на процесите на Оксидативен стрес. За това, освен за здравословния проблем, е необходимо да се погрижим и за повишеното количество свободни радикали. Flavon Kids успешно помага и на двата фронта: от една страна се бори с възпалителните процеси, а от друга с оксидативния стрес.

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК

Връзка към официалния сайт на продукта ТУК

ДЕЙСТВИЕ:

- Ефективно средство при възпалителни процеси, настинка, вируси, грип, алергии и астми; Повлиява и неврологични проблеми при децата

- Силно антиоксидантно действие, предпазва от вредното действие на свободните радикали

- При женски проблеми се препоръчва комбиниран прием на Kids и Protect

- Действа бързо при първите симптоми на разболяване, като се дава по 1 мерителна лъжичка на 2-3 часа

- Общо укрепване на организма и зрението, препоръчителен при вирусни заболявания за всички възрасти

- Витамините от група B са изключително важни за нормалното функциониране на организма. Те играят важна роля в клетъчния метаболизъм, превръщането на храната в енергия, деленето на клетките и на практика участват в работата на всички органи и системи.

- Витамин С допринася за правилното функциониране на имунната и нервната система, предпазва клетките от оксидативен стрес; намалява умората и изтощението; допринася за производството на колаген; необходим е за правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите.

- Фолиевата киселина допринася за намаляването на умората и отпадналостта, както и нормалната функция на имунната система и образуването на кръвните клетки.

 

СЪСТАВ:

Флавон Кидс съдържа 6 съставки: Боровинка, Вишна, Къпина, Касис, Цвекло, Облепиха (морски зърнастец). Те са специално подбрани за да се постигне синергичен ефект. Продукта съдържа също витамини (B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, Биотин /H/) и Фолиева киселина.

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.
Препоръчителна дневна доза:
За деца между 2-4 години: 1 мерителна лъжичка дневно
За деца между 5-10 години: 1 мерителна лъжичка 2 пъти дневно, след хранене.
За бременни: 1 мерителна лъжичка 2 пъти дневно, от средата на бременността нататък.
Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.
 

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина

Антиоксидантни стойности в дневната доза на продуктите на Flavon:

Антиоксидантни стойности на продуктите на Флавон