Flavon Immune

Flavon Immune е специално разработен за укрепване на Имунната система и поддържането на  здравето на чревната микрофлора - над 70% от клетките на имунната система се намират именно там. Той засилва устойчивостта и подпомага борбата против простудни заболявания, вируси и грип; подпомага преодоляването на възпалителни процеси.

Flavon Immune е плодов продукт от Premium категорията, който съдържа голям брой съставки, към които са добавени висококачествени Витамини С и D, Цинк и Селен. Всички те допринасят за нормалното функциониране на имунната система. 

  • Селенът и Витамин С са силни антиоксиданти, а Витамин С също така допринася за нормалното функциониране на нервната система, като намалява умората и отпадналостта.
  • Витамин D помага за поддържането на здрави кости (играе важна роля при усвояването на калция) и мускулна функция.
  • Цинкът играе роля в синтеза на протеините, участва в метаболизма на въглехидратите и допринася за нормалната умствена дейност, също така помага при възпалителни процеси.

Флавон Имюн включва също Бета Глюкани, Алфа и Бета Каротин, Фолиева киселина,  ябълков Пектин, Астаксантин (най-силният антиоксидант в природата), високо съдържание на БиоФлавоноиди в плодовете, както и билки, като уникалната Ехинацея - използвана за облекчаване на настинки и възпалителни симптоми; Хибискус - известен с антибактериалните си ефекти.

Всички тези съставки образуват несравнима и мощна комбинация за подкрепа и усилване на имунната система.

Препоръчително е да се използва от деца след 12г. възраст.

Може да се консумира от бременни и кърмачки.

Не се препоръчва за хора с автоимунни заболявания.

 

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК

 

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.
Препоръчителна дневна доза:
За деца след 12г. и възрастни: 1 мерителна лъжичка дневно
Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.
114,00 лв. 103,50 лв.