Flavon Protect

Flavon Protect е плодов продукт насочен към здравето на сърдечно-съдовата система, но също така предлага комплексна защита на тялото от свободните радикали, вредната околна среда, стреса или токсини. Има още благотворно влияние върху очите, мозъка, костите, бъбреците и общото укрепване на организма. Антиоксидантната стойност на дневната доза е 14,514 T-ORAC.

Съдържа голямо количество фитоестрогени, мулекулярно подобни на естрогена, който е жизнено важен за хормоналния баланс и половите функции. При жените той отговаря за развитие и регулиране на репродуктивната система, вторичните полови белези и регулиране на менструалния цикъл. При мъжете е изключително важен за простатата и сексуалната функция, за либидото, еректилната функция и сперматогенезата. Естрогенът е от съществено значение и за мускулите, костите; белодробната, чернодробната и чревната функция; имунната система и психичното здраве.

Flavon Protect в комбинация с Flavon Kids е силно оръжие при женски проблеми.

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК
 

ДЕЙСТВИЕ:

-  Защита и укрепване на сърдечно-съдовата система

Защита и общо укрепване на организма

-  Подобрява функциите на мозъка и очите, оказва благоприятно действие след инсулти

-  Благоприятства при женски проблеми (щитовидна жлеза, болезнен и нередовен цикъл, кисти на яйчниците, репродуктивни проблеми). Мощно средство в комбинация с Flavon Kids.

Силен антиоксидант

-  Благоприятства при бъбречни, циститни и пикочо-полови оплаквания

-  Много от съставките на продукта съдържат големи количества Витaмин C, който укpeпвa имyннaтa cиcтeмa, спомага oбpaзyвaнето на кoлaгeн, кoйтo e oт cъщecтвeнo знaчeниe зa гpижaтa зa кoжaтa и пpoтив cтapeeнe

-  Укрепва ставите

Много подходящ за възрастни хора

 

СЪСТАВ:

Флавон Протект е съставен от плодове (8 на брой: Червена боровинка, Тиква, Черен бъз,  Шипка, Касис, Вишни, Арония, Гроздови семки) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект:

КОЛИЧЕСТВО: 240гр.
Препоръчителна дневна доза:
1 мерителна лъжичка веднъж или два пъти дневно
Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни.
 

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина

Антиоксидантни стойности в дневната доза:

Антиоксидантни стойности на продуктите на Флавон

85,00 лв. 80,00 лв.