Flavon Ruby

Flavon Ruby e продукт насочен към укрепване на имунната система и борба с вируси, настинка и грип. Той има силно изразени противовъзпалителни, антибактериални, антивирусни, противопростудни и общо укрепващи свойства. Подходящ е за всични възрасти, като отлично се съчетава с всички останали Флавон продукти и действа в перфектен синхрон с тях. В същото време съчетанието на съставките предоставя широк спектър на действие и благотворно влияние върху костите, очите, кожата, косата, кръвното налягане, вътрешните органи и системи, мозъчната дейност, хормоналната система; действа срещу целулит, анемия, алергии. Пълният спектър на действие може да видите в края на страницата.

 

Антиоксидантни стойности на продуктите на Флавон

Той е с най-висока антиоксидантна стойност: Общата стойност ORAC 6.0 на Ruby by Flavon е 581.165 qmol TE/100 гр. Мощното му антиоксидантно действие предотвратява преждевременното стареене на клетките и вредното влияние на свободните радикали върху организма.

Една мерителна лъжичка на ден е напълно достатъчна (мерителната лъжичка е вътре в комплекта).

Флавон Руби е лимитиран продукт. Наличен е до изчерпване на складовите наличости. Производството му е вече спряно!

Повече за продуктите на Flavon и технологията на производство може да научите ТУК.

 

ДЕЙСТВИЕ:

- Укрепва организма и имунната система със своите силни антиоксидантни, противовъзпалителни, антибактериални, защитни и противовирусни свойства

- Укрепва сърдечно-съдовата система, очите, паметта и вътрешните органи

- Намалява холестерола в кръвта

- Подобрява общото състояние на организма, съня и състоянието на кожата

 

СЪСТАВ:

Флавон Руби съдържа: Нар, Касис, Арония, Вишни, Череши, Облепиха (морски зърнастец). Те са специално подбрани за да се постигне синергичен ефект.

Действия на съставките на Флавон Руби

  

 
КОЛИЧЕСТВО: 180гр.
Препоръчителна дневна доза: 1 мерителна лъжичка на ден; да се смуче, а не да се гълта веднага, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за минимум 30 дни.
 

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина

 

66,00 лв. 59,00 лв.