Flavon Joy

Flavon Joy е с най-силни антиоксидантни свойства от премиум серията, стойността на дневната доза е 60,606 T-ORAC. Той има какаов вкус и е подходящ за всички възрасти (от деца до най-възрастни), също и бременни или кърмещи. Препоръчва се и за хора изложени на стрес, спортисти или хора имащи нужда от енергизиране. Продукта дава сила и енергия, укрепва тялото и умствената дейност. Има благотворно влияние върху очите и мозъка. Спира възпалителните процеси и укрепва имунната система, регулира апетита към сладко, укрепва половата система при двата пола.

Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита от екологично чисти плодове и зеленчуци, чрез студено пресоване във вакуум. По този начин се съхраняват живи всички полезни вещества и биофлавоноидите, и се постига изключително висока усвояемост от 98%. Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства. Не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е продукт със запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Това е иновативен унгарски продукт, резултат на дългогодишни изследвания. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.
 

ДЕЙСТВИЕ:

-  Дава сила и енергия, укрепва тялото

-  Подобрява умствената дейност, концентрацията и паметта

-  Укрепва имунната система и спира възпалителните процеси

-  Регулира апетита към сладко (задоволява апетита без странични ефекти)

-  Укрепва половата система при двата пола

-  Подобрява функциите на мозъка и очите

Мощен антиоксидант

-  Много подходящ за спортисти, при чести натоварвания, при изтощение, липса на енергия, възрастни хора


 

СЪСТАВ:

Флавон Джой е съставен от плодове и зеленчуци (12 на брой: Какаови зърна, Нар, Бета-глюкан, Вишна, Канела, Червена боровинка, Тиква, Шипка, Арония, Куркума, Касис, Цвекло) специално подбрани за да се постигне синергичен ефект.

    
КОЛИЧЕСТВО: 240гр.
Препоръчителна дневна доза:
1 мерителна лъжичка веднъж или два пъти дневно
Да се смуче, усвояването започва още чрез слюнката; достатъчно за 40-50 дни
 

Условия за съхранение: да не се съхранява на пряка слънчева светлина

Антиоксидантни стойности в дневната доза:

114,00 лв. 103,50 лв.