Flavon Complex Pack

Flavon Complex Pack е нов продукт разработен за ефективно контролиране на теглото, без изтощаване на организма и без лишаване от хранителни вещества. Също така укрепва мускултурата и костите, подобрява физическото представяне. Съдържа изцяло растителни протеини и е много подходящ за вегетарианци и вегани. Богатия набор от витамини и минерали допринася за нормалния енергиен метаболизъм, за намаляване на умората, за защита на клетките от оксидативен стрес.

Идеален е и за спортисти, фитнес практикуващи и всички, които искат до укрепят мускултурата си. Всичко зависи от начина на използване:

За контрол на теглото: Заместете едно или две основни хранения през деня

За укрепване на мускултурата: приемайте след хранене, 1-2 пъти на ден

 

ДЕЙСТВИЕ:

-  Контрол на теглото без гладуване и изтощаване на организма

-  Подобрява физическото състояние

-  Укрепва мускултурата

-  Има мощно антиоксидантно действие

-  Подхранва организма с много на брой различни хранителни вещества, включително аминокиселини, фибри, биофлаваноиди, витамини, минерали и т.н.

 

СЪСТАВ:

Продуктът е без глутен и соя и е с ниско съдържание на мазнини. Съдържа растителни протеини и фибри, незаменими аминокиселини (L-аргинин, L-лизин, L-метионин и L-карнитин), алфа-липоева киселина, минерали (Mg, Zn, Ca, Cu), Витамини А, С, D, E, B комплекс (B1, B2, B3, B5, B6, B9).

 

КОЛИЧЕСТВО: 1000гр. (20 сашета х 50гр)
Препоръчителна дневна доза: 1-2 сашета дневно
171,00 лв. 149,90 лв.